Saavutettavuusseloste

Nicewoodin tavoitteena on tarjota digitaalisia palveluita, joita kaikki voivat käyttää tilanteesta riippumatta. Saavutettavuus parantaa digitaalisten palveluiden laatua ja edistää kaikkien mahdollisuutta käyttää julkisia palveluita.

Olemme sitoutuneet EU:n saavutettavuusdirektiiviin ja sitä toteuttavaan lakiin digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Tämä tarkoittaa, että sivustomme tullee täyttämään Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja AA.

Tämä saavutettavuusseloste perustuu Nicewoodin ja ulkopuolisen asiantuntijan tekemään yhteiseen arviointiin.

Seuraavat sivustot tulevat täyttämään vuoden 2023 aikana suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita.

https://www.nicewood.fi/

Em. sivustoilla on ei-saavutettavaa sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin tai jota ei ole vielä ehditty muuttaa.

  • Toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018 ja joita ei tarvita asiointiin

Niiltä osin kuin ennen 23.9.2018 julkaistuja liitetiedostoja (ohjeistuksia, jne.) tarvitaan asiointiin, muutamme nämä keskeiset asiointiin tarvittavat liitetiedostot saavutettaviksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Anna palautetta

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille (kts. Ohjeet edellä).

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä selvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Etelä-Suomen aluehallintoviraston yhteystiedot löydät Saavutettavuusvaatimukset.fi -verkkosivulta.

Sinulla on oikeus tehdä saavutettavuuskantelu Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, jos emme noudata digitaalisten palveluiden tarjoamisesta annetussa laissa säädettyjä vaatimuksia ja velvollisuuksia. Myös ohjeet kantelun tekemiseksi löydät Saavutettavuusvaatimukset.fi -verkkosivulta.

Päivitetty: March 23rd, 2023